Homepagina >
 Organisatie >
Programma's >
Nieuws >
Vacatures >
 Evenementen >
Adverteren >
Donateur >
Luisteronderzoek >
Sponsors >
Reacties >
Sport
Politiek
Onderwijs
Kunst en Cultuur
Gemeente Nieuws
 

Adverteren bij de Heerenveense Omroep Stichting

 

Waarom radioreclame?
Radioreclame is het middel om uw naamsbekendheid te vergroten en uw imago te versterken. Daarnaast is radioreclame zeer geschikt voor aankondiging van acties en het ondersteunen van verkoopshows en andere evenementen. Ook wordt radioreclame door steeds meer bedrijven gebruikt om personeel te werven.

Radio is een snel medium vandaar dat het mogelijk is om op zeer korte termijn een grote doelgroep te bereiken. Een ander voordeel is dat radioreclame niet doorgebladerd kan worden. Voor luisteraars zijn de commercials deel van het programma, ook zappen komt niet voor.

Beschikt u nog niet over een commercial? Geen enkel probleem. Het maken van commercials wordt door ons geregeld bij een professioneel bedrijf om de kwaliteit te garanderen.

Reclame zendtijd
De Heerenveense Omroep Stichting biedt vaste pakketten voor reclamezendtijd. U kunt zowel op korte als lange termijn adverteren. Wij bieden het juiste pakket voor het beste resultaat! U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest.

Sponsoren
Ook kunt u als adverteerder een bepaald programma sponseren. Breng uw bedrijf extra onder de aandacht door het sponseren van een programma naar uw keuze.

Radioreclame kostbaar? Dat valt ontzettend mee. Al voor de prijs van één enkele advertentie in dag- of weekblad kunt u een hele week adverteren bij de Heerenveense Omroep Stichting.
Neem eens contact op met onze reclame afdeling, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer informatie, stuur een mailtje naar:
info@radio.nl

 
 
Copyright © 2004 Ipac Webdesign