Homepagina >
 Organisatie >
Programma's >
Nieuws >
Vacatures >
 Evenementen >
Adverteren >
Donateur >
Luisteronderzoek >
Sponsors >
Reacties >
Sport
Politiek
Onderwijs
Kunst en Cultuur
Gemeente Nieuws
 

 

De Heerenveense Omroep Stichting is de oudste lokale omroep van Fryslân! Op 16 juni 1984 is H.O.S.-Radio officieel van start gegaan met haar uitzendingen. Voor H.O.S.-Radio betekende dat voldoen aan de Mediawet zoals de regionale en landelijke publieke omroepen.

Tot op de dag van vandaag is daar niets in veranderd. Naast muziekprogramma's is H.O.S.-Radio verplicht "ICE-uren" Informatie, Cultuur en Educatie op haar zender te brengen.
Wij doen dat natuurlijk met veel plezier. Iedereen wil toch informatie en nieuws vanuit zijn of haar gemeente of dorp, dat is nu juist de toegevoegde waarde van een lokale omroep.

Op onze website kunt u alle informatie krijgen over H.O.S.-Radio, de programma's, de organisatiestructuur, lokaal-, regionaal- en landelijk nieuws.

Via onze site kunt u ook reageren op programma's, nieuws doorgeven, muziek aanvragen, informatie krijgen over sport, politiek, kunst en cultuur. H.O.S.-Radio hoopt hiermee actief in te spelen op de behoefte van de inwoners van de gemeente Heerenveen door zoveel mogelijk op lokaalniveau informatie te verspreiden naast de bekende lokale pers zoals Heerenveense Courant en de Koerier.

Maak radio.nl tot uw favoriet wanneer u geïnteresseerd bent in het nieuws uit uw gebied.

Correspondent worden?
H.O.S.-Radio zoekt in de gemeente Heerenveen correspondenten die ons regelmatig van plaatselijk nieuws voorzien.
Wilt u ons helpen?
Lees verder >>

Fryske taal en kultuer.
Net allinnich by ??s kollega's fan Omrop Frysl??n kinne Jo tel??ne foar programma's yn de Fryske taal. Ek H.O.S.-Radio hat oandacht foar de Fryske taal en kultuer.
Lees verder >>

"oude" Studio foto's
klik voor een grote foto
Techniekruimte
klik voor een grote foto
Presentatie
klik voor een grote foto
Montage/NonStop
klik voor een grote foto
Tussenruimte
klik voor een grote foto
Gang
 
Copyright © 2004 Ipac Webdesign