Categorie├źn
Geen categorie

Het grote assortiment van een chocolatier

Een echte, professionele chocolaterie met ambachtelijke bonbons en chocolade, dat is zeker wel een bezoekje waard. Wie smult er nu niet lekker eens in de zoveel tijd van een chocolaatje? Soms wil je echter iets meer dan alleen die chocolade vers van de massaproductie, soms wil je ambachtelijke chocolade, gemaakt met alleen cacao van de hoogste kwaliteit. Die chocolade koop je dan natuurlijk niet bij de supermarkt, maar bij een chocolatier! Voor heerlijke, verse chocoladerepen, bonbons en andere gevulde chocolade ben je bij een chocolaterie aan het juiste adres. Of de chocolade nu is voor een speciale gelegenheid, of gewoon voor de lekkere trek!

Chocolaterie workshop

Al die chocolade is zeker smakelijk en mooi om te zien. Wil je het zelf ook eens proberen? Boek een chocolaterie workshop! Voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes of andere gelegenheden is een chocolaterie workshop een hartstikke leuke tijdsbesteding. Maak en decoreer je eigen chocolade, die je vervolgens na de workshop lekker mee naar huis kunt nemen. Bij de gezellige afsluiting van de workshop worden natuurlijk koffie en thee geserveerd, of voor de kinderfeestjes limonade. Niet zo zeer geïnteresseerd in het zelf chocolade maken, maar wel in het proces van chocolade maken bekijken? Dan zijn er voor jou ook demonstratie arrangementen. Hierbij krijg je bij de afsluiting uiteraard ook een zakje ambachtelijke chocolade mee naar huis.

Chocolade, ijs, allerlei lekkers!

Een chocolaterie doet, ondanks de naam, niet enkel aan ambachtelijke chocolade, maar ook aan ijs! Voor de echte zoetekauw is hier dus van alles om van te snoepen. Een lekkere pure bonbon, een heerlijk ijsje en zelfs een prachtige en ook zeer smakelijke ijstaart. Witte, melk- en pure chocolade in alle vormen en maten, van een hol paaskonijn tot een met praliné gevulde zeeschelp. Daarbovenop natuurlijk nog je favoriete smaak schepijs! Krijg jij er nou ook al zo’n trek van? Bezoek dan snel even een chocolaterie voor wat ambachtelijke, verse chocolade, schepijs en nog veel ander lekkers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *