Categorie├źn
Geen categorie

Ouderwets snoep: vroeger was alles beter

Liefhebbers van muziek, film, kunst en gezelligheid zullen het zeggen. Vroeger was alles beter. Of het echt zo is, moet iedereen voor zichzelf bepalen. Maar één ding is zeker. Het snoep van tegenwoordig kan niet tippen aan ouderwets snoep. Van trekdrop tot stroop soldaatjes en van borsthoning tot zuurstokken. In ouderwets snoep is nog de charme en fantasie van weleer te ontdekken. Geniet van ouderwets snoep en schep je zak vol met schepsnoep. Weg met die voorverpakte, fantasieloze winegums. Kies voor een puntzak waarin je schepsnoep naar keuze kunt stoppen. Net zoveel als jij wilt! En in iedere verhouding waar jij blij van wordt!

Van alle markten thuis

In een échte snoepwinkel heb je de keuze uit de lekkerste soorten snoep. Ja, daar hoort ook wel wat modern snoep bij. Maar je loopt pas echt warm voor het oud Hollands snoep dat je als zoetekauw weet te waarderen! Authentiek Oud Hollands snoep zoals borsthoning wordt niet meer gemaakt. Waarom niet? Omdat borsthoning een bijproduct was van oude stroopmachines. Sinds de machines niet meer in gebruik zijn, bestaat borsthoning niet meer. Maar er is ook goed nieuws! Echte liefhebbers zoals jij hebben ervoor gezorgd dat dit waanzinnige oud Hollands snoep toch weer verkrijgbaar is! De borsthoning ziet er precies hetzelfde uit als vroeger. En het smaakt nog even lekker als vroeger!

Ouderwets snoep voor de liefhebber

Ben jij een echte smulpaap? Dan kijk je je ogen uit tussen al het schepsnoep en oud Hollands snoep dat je in een snoepwinkel kunt vinden. En hoewel ouderwets snoep eigenlijk nooit suikervrij was, is speciaal voor de wat gezondere zoetekauwen tegenwoordig ook suikervrij schepsnoep. Zo kun je je buikje rond eten zonder spijt te krijgen van een teveel aan suiker. Heb je een cadeautje nodig voor de verjaardag van je nichtje? Kies voor een emmertje snoep, een snoep box of een goed gevulde zak schepsnoep of oud Hollands snoep. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *